Winkelwagen

Log in

- of -
registreer nu!

Prego Basic Visitekaartjes Map 98699


Ben je een echte zakenman of heb je simpelweg veel visitekaartjes of p...

€ 29,95

Nieuw

Prego Basic Schrijfmap 98604


Deze compacte schrijfmap van Prego Basic is gemaakt van leer en is moo...

€ 59,95

Prego Basic Schrijfmap 98043


In deze leren schrijfmap van Prego Basic kun je met gemak al je spulle...

€ 99,95

Prego Basic Paspoorthoesje 98606


Ben je op zoek naar een paspoorthoesje? Dan ben je bij Prego Basic aan...

€ 12,50

Prego
accessoires

Over accessoires
Naast dames portemonnees, heren portemonnees, sleuteletuis of credicardmapjes zijn er natuurlijk ook nog andere leren accessoires. Denk hierbij aan een paspoortmapje, een visitekaartjesmap en/of een schrijfmap. 

Paspoorthoesje
Wanneer je veel reist en je zuinig bent op je paspoort, is een paspoorthoesje dé oplossing. In een paspoorthoesje berg je namelijk je paspoort op zodat je je paspoort herkent en zodat deze niet beschadigt. 

Visitekaartjes map
Een visitekaartjes map is onmisbaar voor elke zakenman. Zelf heb je altijd al visitekaartjes die je graag goed wilt opbergen, de visitekaartjes map van Prego Basic is daar zeer geschikt voor! Daarnaast is de visitekaartjes map van Prego Basic vooral geschikt om visitekaartjes van andere in op te bergen, op deze manier raakt u nooit meer iets kwijt! 

Schrijfmap 
Een schrijfmap, ook wel notitieblok genoemd is ideaal om alle belangrijke papieren in te bewaren. Ook is een schrijfmap onmisbaar tijdens vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten.  

Onderhoud accessoires
Al onze accessoies zijn gemaakt van leer.  Leer is een natuurlijk product wat door het gebruik alleen maar meer gaat leven en dus mooier wordt. Om je schrijfmap, visitekaartjes map of paspoortmapje mooi te houden kan je het product het beste niet blootstellen aan de zon of regen. Wanneer je bijvoorbeeld je paspoortmapje te lang in de zon houdt, kan het namelijk verkleuren.  

Online accessoires bestellen bij Prego Basic
Op zoek naar leren accessoires? Prego Basic heeft een uitgebreid assortiment accessoires. Verzendkosten binnen Nederland gratis, bestel nu! Wanneer je paspoortmapje, visitekaartjesmap of schrijfmap niet naar wens is mag je het altijd retourneren of ruilen. 

onze zekerheden


  • geen verzendkosten in Nederland
  • niet goed, geld terug
  • levering binnen 3 werkdagen
  • altijd inclusief luxe verpakking

 

 

hulp nodig?

Neem contact op met

0413 - 26 88 29