Winkelwagen

Log in

- of -
registreer nu!

Nieuw

Prego Basic Polstas 98661


De Prego Basic polstas 98661 is gemaakt van leer en is netjes afgewerk...

€ 49,95

Nieuw

Prego Basic Polstas 983150


De Prego Basic polstas 983150 is gemaakt van leer en netjes afgewerkt....

€ 69,95

Nieuw

Prego Basic Heuptas 98004


Ben je op zoek naar een leren, praktische én betaalbare heuptas? Zoek...

€ 39,95

Pols-
heuptas

Over polstas
Een polstas is een tas speciaal gemaakt voor heren. Met de polsband die eraan zit bevestigt kan je de polstas overal mee naartoe nemen. Een polstas is comptact en biedt ruimte aan voor al je persoonlijke spullen zoals: portemonnee, portefeuille, telefoon, agenda en meer!

Over heuptas
Een heuptas kan voor zowel mannen als vrouwen. Zoals de naam al doet vermoeden draag je een heuptas om je heup. Het voordeel hiervan is dat je je handen altijd vrij hebt en toch veel persoonlijke spullen mee kunt nemen. Door de verstelbare band met kliksluiting kan je de heuptas eenvoudig en snel aan je middel bevestigen. 

Onderhoud pols- /heuptas
De polstassen en heuptassen van Prego Basic gemaakt zijn van leer. Leer is een natuurlijk product wat door de polstas of heuptas te gebruiken alleen maar mooier wordt. Alle (kleine) oneffenheden en/of kleurverschillen onderstrepen de echtheid van onze prodcuten. Er zijn wel wat dingen die je kunt doen om je polstas of heuptas zo lang mogelijk mooi te houden. Plaats je pols- of heuptas niet onnodig in de zon en/of regen. Door de zon kan het  namelijk verkleuren. Natuurlijk kan je polstas of heuptas wel wat regen hebben maar voorkom dat het zeiknat wordt.  Wanneer je polstas of heuptas nat is geworden kan je dit met een droge doek droogmaken. 

Online een pols- /heuptas bestellen bij Prego Basic
Eenvoudig en snel een pols- of heuptas bestellen doe je natuurlijk bij Prego Basic. Wanneer je bij Prego Basic bestelt is je bestelling altijd snel in huis (binnen 3 werkdagen). Wanneer de bestelling voor 16.00 uur wordt gedaan heb je het zelfs al de volgende dag in huis! Als de polstas of heuptas niet naar je zin is mag je het altijd retourneren of ruilen. 

 

onze zekerheden


  • geen verzendkosten in Nederland
  • niet goed, geld terug
  • levering binnen 3 werkdagen
  • altijd inclusief luxe verpakking

 

 

hulp nodig?

Neem contact op met

0413 - 26 88 29