Winkelwagen

Log in

- of -
registreer nu!

Prego Basic Portefeuille Groot 98459


Een portefeuille is een portemonnee waar je veel in kan opbergen. Port...

€ 29,95

Prego Basic Portefeuille 98731


Op zoek naar een hoogwaardige leren, handige maar toch betaalbare port...

€ 24,95

Prego Basic Portefeuille 98450


Deze hoogwaardigeᅠleren portefeuilleᅠuit de collectie van Prego Ba...

€ 22,95

Porte
feuille

Over portefeuille
Een portefeuille is van oorsprong een opbergetui waarin je papiergeld, autopapieren of andere waardevolle papieren in opbergt. Het verschil tussen een portemonnee en een portefeuille is dat een portemonnee officieel bedoelt is voor het opbergen voor muntgeld. Tegenwoordig is het zo dat een portemonnee bedoelt is voor creditcards, briefgeld en/of muntgeld. Portefeuilles zijn dus vooral voor belangrijke documenten en/of autopapieren. 

Onderhoud portefeuille
De portefeuille is gemaakt van leer. Leer is een product dat weinig onderhoud vergt. Wel zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om de portefeuille zo mooi mogelijk te houden. Allereerst is het belangrijk dat je de portefeuille niet onnodig blootstelt aan regen en/of zon. Door te fel zonlicht kan de portemonnee namelijk verkleuren. Daarnaast bevelen wij je aan om niet teveel pasjes in je portefeuille te plaatsen dan nodig is. Zo blijft de portefeuille mooi in shape.  

Online een portefeuille bestellen bij Prego Basic
Portefeuilles bestel je natuurlijk bij Prego Basic. Het voordeel van Prego Basic is dat je de producten altijd kunt komen bekijken bij onze winkel (Goodwalt). De bestelling heb je uiterlijk 3 werkdagen later in huis, wanneer je het product voor 17.00 uur bestelt heb je de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling mag je het altijd ruilen of retourneren. Retourneren mag ook altijd bij de winkel Goodwalt.

 

onze zekerheden


  • geen verzendkosten in Nederland
  • niet goed, geld terug
  • levering binnen 3 werkdagen
  • altijd inclusief luxe verpakking

 

 

hulp nodig?

Neem contact op met

0413 - 26 88 29